Здравейте, трябва ми малко помощ,относно климатичната система.Ситуацията е следната сменен компресор ,дехидратор,радиатор (външен) и един от маркучите.При пълнене прави вакуум всичко точно ,но при стартиране на климатика вдига голямо налягане,датчика изключва компресора и край.Перката си работи но пак вдига нал.,дали е възможно някакво запушване някъде по системата ,и ако да къде би могло да бъде? Благодарности!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климата на 155 2.5 v6
Collapse
X
-
колега някой слага ли комплект манометри и ако е слагал може ли да ми кажеш какви стойности е отчел.по манометри може да се намерят 70 % от причините.това може да ти го прави от запушване в системата,друг фреон( ти с какъв си) .при смяна на фреона с друг се сменя почти всичко.може да ти е пре-заредена системата ако не е по калог и без кантар.така също както казва колегата по горе може да се е прецакал датчик но става рядко и то няма да пуска вентилатора на 2-ра степен.може да се е скапало ТРВ-то и да ти е запушена капилярната тръбичка и куп неща още.За това като начало ако можеш да ми кажеш с какъв фреон си,колко е заредено и как(пускаха ли вакум помпа),образува ли някаде лед по системата и не на последно място имаш ли възможност да ми кажеш какво показват манометрите?Ако ти е възможно пиши ми на ЛС,че там влизам по -често.предполагам,че ще открием проблемаalfa romeo 155 1.8 8v
Comment
Comment